Климарин ООД

Корабна агенция „Климарин“ ООД е създадена през 2003 г. и предлага професионални решения в областта на морския транспорт.

Нашият екип се състои от мотивирани специалисти , които работят ефективно и в крак със съвременния динамичен пазар и предизвикателствата в търговията по море. Ежедневно доказваме лоялността си към корабособственици, оператори и товародатели, които намират в наше лице сигурен партньор в комплексното обслужване.

Професионалното ни портфолио включва планиране и осигуряване на корабните посещения, координиране с морските и пристанищни власти, митническо представителство и спедиция, посредничество при превози на стоки с кораби. Като компания с дългогодишен опит в морския бизнес се стремим да бъдем иновативни, гъвкави, креативни и максимално полезни, за да спестим време и средства на всеки наш клиент.

Екипът на “Климарин“ ООД работи с професионализъм, отдаденост, бързина и коректност, и не спира да търси нови възможности за развитие и усъвършенстване.

ПАРТНЬОРИ НА СПОРТА

„Климарин“ ООД е социално ангажирана компания и подпомага различни каузи, насочени предимно към децата и опазването на околната среда.

С гордост си партнираме с местни спортни клубове, за да допринесем за по-добрите условия за подготовка, за повдигане на духа и самочувствието на подрастващите спортисти.

Вярваме, че нашата помощ е стимул за нови постижения и сме горди, че имаме възможност да бъдем полезни на спорта във Варна.